Sec Champagne

Sec Champagne – Køb Sec VIP luksus Champagne til Danmarks bedste priser. Gode tilbud og lave priser på Sec Champagne i høj kvalitet. Altid hurtig levering Sec betyder tør, og inden for mousserende vin skal tørhedsgraden ligge på mellem 17 og 35 gram sukker pr. liter.

Cava mousserende vin

Cava mousserende vin – Køb cava VIP luksus mousserende vin til Danmarks bedste priser. Gode tilbud og lave priser på cava mousserende vin i høj kvalitet. Cava er spansk mousserende vin. Cava er lavet på samme måde som Champagne, blot med andre druer. Macabeo er den primære drue, der anvendes i Cava produktionen. To andre druer anvendes også i Cana produktionen, nemlig Paralleada og Xarel-lo. De tre spanske druer skaber en afbalanceret og frugtagtig mousserende vin, der er mindre sød end Prosecco, men ikke så nøddeagtig som Vintage Champagne. Cava er normalt ikke sød, men er tættere på en non-vintage Champagne mousserende vin

Non-vintage Champagne

Køb Non-vintage luksus Champagne til Danmarks bedste priser. Gode tilbud på Non-vintage Champagne i høj kvalitet. Altid hurtig levering Non-vintage (NV) er det modsatte af en årgangsvin og er normalt en blanding af produkter fra to eller flere år. Traditionen for non-vintage er især stærk i Champagne, hvor der tilsættes en vis procentdel af reservevin (dvs. ældre vine) for at opnå den ønskede stil, smag, konsistens samt kompleksitet.

Rose/lyserød Champagne

Rose/lyserød Champagne – Køb Pink/lyserød Champagne til Danmarks bedste priser. Gode tilbud og lave priser på Pink/lyserød Champagne i høj kvalitet. Pink champagne er en lyserød champagne, som kendetegnes ved sin rødlige farve. Den røde farvetone kan variere fra en dyb nuance af rød til en meget laksefarvet nuance, deraf udtrykket lyserød/rose champagne. Denne form for champagne er næsten den samme som en almindelig flaske champagne. Den lyserøde nuance af drikken er den eneste forskel fra en almindelig flaske champagne. Hemmeligheden bag den lyserøde farve i mousserende vin er tilføjelsen af en lille mængde af røde druer til det parti af druer, der skal anvendes til fremstilling af mousserende vin.