Champagneglas

CHAMPAGNEGLAS

 Her på siden finder du vores udvalg af champagneglas

Det er lidt forskelligt hvilke, og hvor mange varianter vi har på lager, men du vil altid kunne regne med, at kvaliteten er i top på alle vores champagneglas.
 
Udover at glassene er i rigtig god kvalitet, vil du nok også bemærke, at vi kun har glas i det lidt mere eksklusivt design. Det er et valg vi har taget, da vi mener, det skal hænge sammen med resten af vores produkter, hvor eksklusivitet er i fokus.
 
Nogen tænker måske, at man lige så godt kan drikke champagne fra alm. vinglas, men det synes vi virkelig er en trist holdning. Når man køber en god champagne, og gerne vil fejre noget bestemt, eller bare nyde tilværelsen lidt mere i øjeblikket, så går lidt af oplevelsen altså væk, hvis man ikke skåler i rigtige champagneglas.
 
Udover at et rigtigt champagneglas giver lidt ekstra til oplevelsen, giver det samtidig ekstra til smagen. Måden de fleste champagneglas er formet (høje og tynde), er nemlig med til at gøre boblerne (kuldioxiden) bedre i smagen.
 
Mens nogen mener, at man kun bør drikke champagne ved specielle lejligheder, mener vi, at man gerne må drikke et glas champagne en gang i ny og næ, uden der er sket den store livsbegivenhed. Man skal aldrig glemme at nyde livet, og et glas god champagne er bestemt en god måde, at gøre dette på.
 
I takt med at mange kun drikker champagne til store begivenheder som nytårsfest, bryllup, barnedåb osv., så betyder det ekstra meget at drikke et champagne på en alm. lørdag. Man bliver næsten helt løftet – Specielt hvis man måske har haft en lang eller hård dag.
 
Vores champagneglas kan heldigvis både bruges til de store begivenheder, men også de dage, hvor man bare lige trænger til lidt selvforkælelse – Alle vores glas er nemlig lavet i et tidsløst design.